Trening Centar za vrhunske pomorce

Objavljeno: 22.11.2018. 10:57

Ukoliko uskoro planirate o daljnjem profesionalnom napretku kao pomorca, sigurno ste razmišljali o određenoj obuci ili treningu. Tvrtka BRODSKO UPRAVLJANJE d.o.o. kroz svoj Trening Centar osigurava obuku za sve pozicije na brodu – od početnih tečajeva za prvi ukrcaj na brod do naprednih tečajeva za sve rankove, kao i tečajeve za Zapovjednike jahte, bijelo osoblje na putničkim brodovima i jahtama, te posebno tečajeve za jahte (Brodica C, Jahta 100 i Jahta 500). Osim toga bave se praćenjem kontinuiranog profesionalnog razvoja pomorskih kadrova i tečajeva za shore-based osoblje.SSM Trening Centar trenutno u svojoj bogatoj ponudi ima 315 tečajeva, no taj broj konstantno raste sukladno zahtjevima tržišta i klijenata. Posjeduju raznu opremu za tečajeve koje nude, kao i moderne simulatore mosta i stroja. Predavači u SSM Trening Centru su Kapetani i Upravitelji stroja s bogatim iskustvom na moru, te sa završenom potrebnom obukom za predavače. Tečajevi se organiziraju na tjednoj bazi, no također se organiziraju individualni tečajevi i tečajevi na engleskim, talijanskom ili hrvatskom jeziku.

Tim administratora za tečajeve Trening Centra pružit će vam kvalitetnu uslugu bilo da tražite rezervaciju tečaja ili neformalan razgovor o vašim potrebama obuke. Za svaki tečaj dobit ćete kompletne materijale za obuku (u pisanom i elektroničkom obliku) objavljene od strane Trening Centra. Osim toga, u Trening Centru je moguće obaviti CES (Crew Evaluation System) testove. Ovim testom ispituje se osnovno znanje pomorca te se nakon uspješno završenog testa izdaje se certifikat.Najnoviji tečajevi koje Trening Centar nudi je tečaj uz HUET simulator koji je neophodan u mnogim segmentima pomorske industrije, prvenstveno za osoblje u offshore industriji, no i za vojno osoblje i HGSS službe spašavanja koji se redovito prevoze helikopterima. Osim toga nude Furuno simulatore (Furuno FEA-2107/FEA-2807 i Furuno FMD 3100/3200/3300) za ECDIS specific tečajeve, a najnovije u SSM Trening Centru je mogućnost obnove brevete.


Trening Centar je ponosni nosioc raznih odobrenja izdanih od strane priznatih pomorskih tijela, kao što su MCA UK, Panama Marithime Authority, Liberia i mnoge druge. Prvi ISO certifikat dobili su 1994. godine, te ih posjeduju još i danas (9001:2015, 14001:2015), a danas imaju i ISM DOC izdan od strane DET NORSKE VERITAS I RINA-e za Panamu, Latviju i Bahame. Svi tečajevi Trening Centra su u skladu s IMO i STCW regulativama.