Adresa: Kralja Zvonimira 14
21000, Split
Mobitel:
091 5963 369 091 5963 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.logiscool.com/hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet.: 9:00 – 18:30
Djelatnosti: Edukacija i obrazovanje za djecu
Škola informatike
Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: tečajevi programiranja za djecu - tečaj kodiranja za djecu - edukacije - zabavna programska škola - obrazovanje djece - škola informatike - logiscool - dječji rođendani split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Logiscool Split.

Prva Logiscool škola otvorena je u Budaorsu (Mađarska) u siječnju 2014. godine, a danas podučavamo na 40 mjesta u 7 zemalja. Broj naših škola i studenata dinamično raste.

U našim tečajevima i kampovima više od 10.000 učenika je doživjelo s nama zabavno programsko iskustvo.

Scoolcode
Koristeći vlastitu platformu i posebni nastavni plan sveučilišni učeniki obrazuju djecu i tinejdžere u inspirativnom okruženju. Naši tečajevi mogu se započeti u bilo kojoj dobi iznad 6 godina i mogu trajati nekoliko godina.

Složeni nastavni plan
Na temelju našeg složenog nastavno plana i metode obrazovanja naša djeca i tinejdžeri zavole kodiranje i sposobni su praktički koristiti ono što nauče.

Znanje o budućnosti
Za nekoliko godina će vještine kodiranja postati jednako bitne kao i strani jezik.
Ovo je savršeno "ulaganje" - stalno raste potreba za svim vrstama kodiranja znanja u bilo kojem radnom prostoru širom svijeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite naš Facebook profil i web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5963 369 091 5963 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.