Adresa: Dragutina Rakovca 87
35209, Bukovlje
Telefon:
035 272 507 035 272 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vbprofil.hr/index.html

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 16
Djelatnosti: Stolarija, PVC prozori, vrata, rolete
Stolarija - unutarnja i vanjska, drvena, pvc, aluminijska
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: pvc prozori i vrata - pvc stolarija - pvc rolete - pvc klizne stijene - pvc prozorske klupice - pvc komarnici i grilje - rolo garažna vrata - rolo garažna vrata - sekcijska garažna vrata -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

V.B. PROFIL d.o.o. bavi se izradom i ugradnjom visokokvalitetne PVC stolarije. Tvrtka djeluje već dulji niz godina, a u njoj rade stručnjaci s više od 15 godina iskustva u izradi PVC stolarije za poslovne i stambene objekte, privatne obiteljske kuće i stanove.

Zašto ugraditi PVC prozore i vrata?
Zamjenom starih prozora i vrata s energetski učinkovitim PVC prozorima i vratima koji štede energiju, uštedjet ćete i vaš novac. PVC je visoko kvalitetni materijal koji zbog svojih odličnih termo-izolacijskih svojstava i relativno povoljne cijene nema premca u izradi energetski učinkovite i ekonomski isplative građevinske stolarije.

Svaki prozor i vrata sastoje se od okvira (npr. PVC profila) i stakla, koji oboje utječu na izolacijska svojstva prozora, te su važni za uštedu energije.

Investicija u izmjenu starih prozora i vrata koji su gubili značajnu količinu energije zbog loše izolativnosti itekako se isplati, jer će se investicija kroz kratak period vratiti zbog manjih računa za grijanje ili hlađenje.

Naše usluge pružamo na području cijele Republike Hrvatske, kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Posjetite našu web stranicu i uvjerite se u široki izbor PVC stolarije.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
035 272 507 035 272 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.