Adresa: Stanka Vraza 119
Slavonski Brod
Mobitel:
091 4225 553 091 4225 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.formlab-studio.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 09 - 17h
Djelatnosti: Interijer, eksterijer
Namještaj - proizvodnja
Ključne riječi: dizajn interijera - dizajn interijera Hrvatska - Idejni i izvedbeni plan u 3D - projektiranje - rekonstrukcija poslovnog prostora - adaptacija kuća - dizajn namještaja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu dizajna interijera Formlab!

Ljubav prema dizajnu svih vrsta i oblika te preko 15 godina iskustva u dizajnu interijera i namještaja dovela je do stvaranja malog "laboratorija" u kojemu radimo vrlo odgovoran posao - oblikujemo Vaš životni i radni prostor. Posvećenost detaljima, harmoniji, skladu i funkcionalnosti, kao i upoznavanje Vas, osnovni su elementi u pristupu rješavanja projektnog zadatka.

Svojim rješenjima činimo da se Vaš angažman oko opremanja svodi samo na odobravanje prijedloga uz užitak zbog pogleda na zajedničko stvaranje novog doma ili radnog mjesta.
Uz 3D vizualizacije projekata omogućujemo da osjetite svoj prostor daleko prije početka bilo kakvih radova, a uz tehničke podloge za sve izvođače i njihov povremeni nadzor i kordinaciju krajnji učinak je na najvišem nivou.

Pomoć kod nabave predložene opreme (komadni namještaj, keramika, sanitarije, rasvjeta,...) i prikupljanje ponuda za stvaranje financijske strukture cjelokupnog zahvata, isključuje neugodna financijska iznenađenja. 

Posjetite našu web stranicu i pogledajte naše radove te referentnu listu za bolji uvid u kvalitetu naše usluge.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4225 553 091 4225 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.