Adresa: Posavska 53
44272, Lekenik
Mobitel:
091 5522 848 091 5522 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/euroinstalacije123
http://euroinstalacije.hr

Radno vrijeme

:
prema dogovoru
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Ključne riječi: centralno grijanje - solarni sistemi - vodovodne instalacije - adaptacije - postavljanje kupaonica - ključ u ruke - kupaonske instalacije - centralno grijanje - podno grijanje - postavljanje keramike - keramičarski radovi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice EUROINSTALACIJA!

Euroinstalacije pružaju Vam uslugu Centralnog i podnog grijanja, adaptacije i postavljanje kupaonica te keramičarske usluge.

Adaptacija kupaonice jedan je od najzahtjevnijih i najkompliciranijih radova pri uređenju doma. Prostorija čija je nekadašnja funkcija bila pružiti osnovne higijenske uvjete, danas, u užurbanoj i stresnoj svakodnevici, sve se više približava dnevnom boravku i spavaćoj sobi, djelomično preuzimajući njihove funkcije, i transformira se u intimnu zonu koja mora biti funkcionalna i lijepa, ali i opravdati funkcionalnost.

Keramičarski radovi - keramičke pločice sastavni su dio čovjekove svakodnevice već tisućama godina. Keramičke pločice i danas se javljaju kao najčešće korišteni proizvod za oblaganje zidova i podova. Zbog jednostavnosti održavanja i čišćenja, keramičke pločice najbolji su i najjeftiniji način za uređenje zidova i podova u stanovima, kućama, terasama, balkonima, poslovnim prostorima, a da pritom atraktivnošću nimalo ne zaostaju za drugim materijalima.

Naš posao na području instalacije grijanja osigurava nesmetan i pouzdan rad sustava centralnog grijanja i kada su najhladniji zimski dani. Postavljamo, održavamo i popravljamo sustave za centralno grijanje koji proizvode toplinsku energiju pomoću različitih energenata.

Posjetite našu web i Facebook stranicu!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5522 848 091 5522 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.