Adresa: ŽABNO 20
44000 SISAK
Telefon:
099 4115 776 099 4115 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.strojnivezsisak.com/
Djelatnosti: Proizvodnja tekstila, odjeće, galanterije, pozamanterije
Promotivni proizvodi
Ključne riječi: amblemi,prišivci,personalizirani ručnici,prišivci za vatrogasce,amblemi za jakne,prišivci za jakne,prišivci za bikere,prišivci za prsluke,personalizirani pokloni,personalizirani ručnici,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo firma koja se bavi strojnim vezenjem i izradom programa za vezenje.

Ako se odlučite za naše usluge možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunsku kvalitetu s prihvatljivim cijenama. Najmodernija tehnologija svjetskih proizvođača strojeva za vez, garancija je kvalitete i uspjeha. Za izradu veza koristimo kvalitetan konac MADEIRA i ACKERMANN njemačkog proizvodjaca AMMAN koji zadovoljava eko-certifikate kvalitete i neškodljivosti. Proizvodi su postojani i otporni na iskuhavanje.


Vez je pogodan za apliciranje na sve vrste materijala i brojne kategorije tekstilnih artikala.
Upotreba vrhunskih konaca omogućava normalno održavanje vezenih artikala (otkuhavanje, stone-wash) i čest je slučaj da vezeni motiv nadživi artikl na koji je apliciran.
Vez oplemenjuje i daje posebnu draž i najjednostavnijem i najobičnijem komadu kućnog inventara, poput kuhinjskih krpa i posteljine.

Sam vez možemo podijeliti u 2 osnovne kategorije:
Vezenje na ravnu (iskrojenu) i gotovu robu - u ovu kategoriju ubrajamo vezenje na iskrojenu robu, posteljinu, kuhinjske krpe, stolnjake, zavjese, deke, majice, jakne, kape itd.
Važno je napomenuti da se kod gotovih artikala (jakne, košulje, majice i slično) vez ne može aplicirati na džepove bez da ih se zašije za podlogu, kao ni na sve dijelove gotovih rukava i nogavica (ovisno o dimenzijama motiva).

Jakne, posebno zimske, potrebno je donijeti na uvid kako bi se odredila mjesta na koja je moguće aplicirati motiv.Vezenje na majice, jakne, prsluke i sličnu robu -

zbog svojih dimenzija na ove artikle je moguće vesti
gotovo sve i u svim tehnikama. Iako je kod nas uvriježeno mišljenje da se na T-shirt majice ne da vesti, to je posve neistinito.
Dapače, vez na T-shirt majicama najčešće izgleda i ljepše nego na polo pique majicama zbog toga što je tkanina od kojih se rade T-shirt majice kompaktnija, gušća i glađa, pa samim time vez izgleda ljepše i čistije.

Jakne i prsluci su posebno pogodni zbog materijala od kojih se proizvode, pa vez na njima izgleda najljepše.

S obzirom da se majice najčešće nose na golo tijelo, sa pozadinske strane artikla koristimo posebne folije i papire koji nakon vezenja gotovo u potpunosti otpadnu, pa stoga nema grebanja i neugodnog osjećaja kod nošenja, kako je to znalo biti.


Vezenje na kape - u ovu kategoriju ubrajamo šilt kape, pamučne šešire, zimske kape, štitnike protiv sunca i slične proizvode.

Ovisno o dotičnom modelu, motivi se mogu aplicirati na čelo, bokove i potiljak kape s time da motiv može biti do 36cm duljine.
Kapa kao promotivan artikl je vrlo zahvalna zbog svoje cjenovne pristupačnosti, no za samo vezenje ima ograničavajuć faktor dimenzije motiva koje određuje sama forma i izvedba kape.

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
099 4115 776 099 4115 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon: