Adresa: Domovinskog rata 41
21230, Sinj
Mobitel:
095 9054 567 095 9054 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.korakpokorak.net
http://www.facebook.com/korakpokorakples

Radno vrijeme

:
Prema dogovoru
Djelatnosti: Plesna škola, glazbena škola, umjetnička škola
Ključne riječi: tečajevi plesa za mladence, roditelje i kumove - plesni tečaj za parove latino američkih plesova - salsa, rumba, tango - tečajevi plesa za djecu - individualni tečajevi plesa - društveni plesovi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Plesni klub Korak po korak u veselom ozračju i odličnoj atmosferi djeluje u cijeloj Splitskoj-dalmatinskoj županiji za djecu i odrasle.

Tijekom našeg šesnaestogodišnjeg postojanja i rada, u našem klubu plesala su mnogobrojna djeca iz osnovnih i srednjih škola.

U našem Klubu možete naučiti sve društvene standardne, latinsko-američke i moderne disco plesove, baviti se raznim oblicima rekreacijskih plesnih aktivnosti.

Naši sastanci znače nam ujedno i satove zabave i druženja u kojima se sklapaju trajna prijateljstva i veze, te s nemalim ponosom možemo reci da su mnogi od njih završili i brakom.

Naši plesači su kao gosti sudjelovali na raznim prigodnim manifestacijama, a prezentirali smo se i samostalno kroz pet plesnih revija na kojima uz naše plesače nastupaju poznate estradne zvijezde.
Primamljivi kostimi, vizualno atraktivne koreografije, te dinamična glazba i plesovi iz svih krajeva svijeta vesele svu djecu i njihove roditelje. Zajedničkim radom senzibiliziramo djecu i mlade za glazbu, ples i umjetnost općenito.

Organiziramo i zajedničke izlete tokom godine i uzajamno posjećivanje plesnim školama u Zagrebu gdje razmjenjujemo iskustva i proširujemo naša poznanstva.

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos našeg voditelja i njegovih asistenata prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno smanjuje neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i ukočenost na plesnom podiju.

Osim toga, s porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Korak po korak – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele naučiti plesati, vole druženja uz muziku, ples, zajednička druženja i izlete neka nam se priključe u radu plesnog kluba.

Krenite i Vi na magično putovanje kroz plesove! Otkrijte čaroliju plesa!

Pridružite nam se i na facebooku, pogledajte fotografije s izleta i pratite obavijesti!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 9054 567 095 9054 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.