Adresa: Lovasići 21
10434 Strmec
Telefon:
091 7215 984 091 7215 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://horvi-glanz.hr/index.php

Radno vrijeme

:
PON-PET: 08-16h
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: čišćenje ureda - čišćenje stubišta - čišćenje kuća i stanova - čišćenje stubišta - čišćenje apartmana - ekološko čišćenje - strojno pranje podova i pločica - čišćenje kutnih garnitura
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Horvi-Glanz!

Horvi –Glanz Vam nudi profesionalnu i kvalitetnu uslugu čišćenja stambenog ili poslovnog prostora. Svakom klijentu pristupamo individualno, a naše stručno osoblje prema prostoru se odnosi kao prema svojem.

Naše poduzeće krenulo je s radom 2013. promovirajući vrhunske proizvode za čišćenje na ekološkom principu. Prvo smo krenuli od malih domaćinstava pa prema prostorima kao što su dječji vrtići, ordinacije, uredi, a sada se već jako dobro snalazimo i u čišćenjima nakon završnih radova. Uvođenjem standarda, edukacijom i opremljenošću profesionalnim alatima objedinili smo sve poslove higijene i ljestvicu dižemo na veće razine.


Naše usluge mogće je platiti gotovinski, putem predračuna te karticom.
Za više informacija posjetite našu web ili facebook stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 7215 984 091 7215 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.