Adresa: Slavka Krautzeka 66 C
51000 Rijeka
Telefon:
051 400 420, 051 764 055 051 400 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.terme-selce.hr

Radno vrijeme

:
pon–pet: 08.00 – 20.00 sub: 08.00 – 14.00 ned i blagdanom: po dogovoru
Djelatnosti: Dermatovenerološka ordinacija
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Estetska medicina
Ključne riječi: dermatolog - fizikalna terapija - rehabilitacija - poliklinika - estetska medicina - zdravo mršavljenje - interna medicina - programi mršavljenja - nekirurške metode liftinga lica i tijela - anticelulitni program - body modeling - estetski ultrazvuk - body contour - laser terapija - masaže -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika Terme Selce osnovana je prije više od 30 godina, kao 1. privatna Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj.
Glavni cilj bio je pružanje vrhunske usluge pacijentima, klijentima i turistima Crikveničko-vinodolske rivijere.

Danas djelujemo na dvije lokacije:
Selce, Prilaz I.L.Ribara 8
tel. 051 764 055
Rijeka, Trsat, Slavka Krautzeka 66 C
tel. 051 400 420


Imamo tim od 44+ stručnjaka, koji provode zdravstvene programe za posebne ciljne skupine pacijenata i klijenata. Pružamo brzu, učinkovitu, pravovremenu i sigurnu uslugu i uvijek dajemo više od onoga što naši pacijenti očekuju.
Pružamo usluge najviše kvalitete u dijagnostici, prevenciji, liječenju, rehabilitaciji i skrbi za naše pacijente i klijente.

Cilj nam je postati regionalni lider u pružanju usluga najviših standarda u dijagnostici, prevenciji, rehabilitaciji i unaprjeđenju zdravlja pacijenata svih dobnih skupina. Posebnu pažnju i u budućnosti posvetit ćemo wellbeingu rizičnih skupina radno aktivnog stanovništva, poput top menadžmenta, kao i terapiji rekreativnih i vrhunskih sportaše.

Za više informacija posjetite web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 400 420, 051 764 055 051 400 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.