Adresa: Andrije Peruča 2/a
51000
Telefon:
091 5704 651 091 5704 ... - klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://www.krojackiservis.hr

Radno vrijeme

:
Vežica
pon-pet: 8-17
sub: 9-12
Drenova
pon,sri,pet: 12-19
uto,čet: 9-15
sub: 9-12
Djelatnosti: Kožna odjeća, krzno
Krojački salon, krojački popravci
Ključne riječi: kožna odjeća, odjeća od kože, kožne suknje, kožne haljine, kožne jakne, popravak kožnih jakni, kožna odjeća po mjeri, Šarčević d.o.o., šivanje kožne odjeće po mjeri, popravci kožne odjeće
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Specijalizirani smo za izradu kožne odjeće. Kvaliteta izrade u salonu je od najveće važnosti, a vaše zadovoljstvo i samopouzdanje su naš prioritet.

Od 2003. godine poslujemo na adresi Andrije Peruča 2a u Rijeci, u neboderu u kojem se nalazi pošta na Podvežici, a od 2007. godine poslujemo i na lokaciji na Drenovi, na adresi Cvetkov Trg 1.

Bavimo se izradom unikatnih modela ženske i muške odjeće, a svojim klijentima nudimo i uslugu obavljanja svih krojačkih poslova krojenja, šivanja i raznih prepravaka. Trudimo se pružiti visoku razinu usluge u izradi modela po mjeri i građi tijela. Specijalizirani smo za rad sa kožom, šijemo zavjese i posteljinu, pružamo usluge prepravaka, skraćivanja i sužavanja garderobe (koža i tekstil), zamjene svih vrsta zatvarača i klizača, promjene podstave, kao i ugradnje drukera i gumba za traper. Dugogodišnje iskustvo odražava se u zadovoljstvu naših stalnih klijenata.

Nadamo se da ćete i Vi postati dio naše zadovoljne klijentele. Posjetite nas!

Šarčević d.o.o.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 5704 651 091 5704 ... - klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon: