Adresa: Kršinićeva 16
51000 Rijeka
Telefon:
051 645 001 051 645 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ordinacija-bocina.hr

Radno vrijeme

:
pon,sri,čet: 13.30 - 20.00
uto,pet: 08.00 - 14.30
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: implantologija - implantati - ortodoncija - ortodont
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ordinacija Bočina osnovana je 1999. Godine, kada je dr. Jasminka Bočina nakon višegodišnjeg radnog iskustva u Domu zdravlja u Ilirskoj Bistrici, Domu zdravlja u Rijeci te u privatnoj ordinaciji u Rijeci, otvorila privatnu zdravstvenu ustanovu, gdje je od samog početka imala i ugovor sa HZZO-om, te na zadovoljstvo pacijenata uspješno posluje punih 15 godina.

Ordinacija Bočina je u odnosu na neke velike poliklinike mala obiteljska ordinacija, ali što je nekome mana drugome je prednost. Upravo zbog toga sa našim pacijentima imamo prijateljski odnos i svakoga tretiramo sa posebnom pažnjom, te svakom pacijentu poklanjamo maksimalan trud i vrijeme. Pružamo maksimalnu razinu usluge i uz vanjske suradnike omogućavamo sveobuhvatni tretman na jednom mjestu.

Povjerenje nam poklanjaju oni koji traže najviše. Roditelji za svoju djecu, odgovorni za svoje zdravlje, oni koji su konačno donijeli odluku, oni koji brinu, oni koji nisu vodili dovoljno brige o sebi i oni koji su u strahu. Mi smo ovdje za njih.
To je 17. godišnja obiteljska tradicija jedne od prvih ordinacija u Rijeci.

U našem toplom i ugodnom prostoru nalaze se dvije moderno opremljene ordinacije dentalne medicine,prostorija za sterilizaciju instrumenata, čekaonica i prostorija za rendgensku dijagnostiku s digitalnim ortopantomografskim uređajem i malim RTG uređajem. Ovdje vam pružamo sve usluge iz područja dentalne medicine na jednom mjestu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 645 001 051 645 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.