OCIJENI
Adresa: Medovićeva 29
51000 Rijeka
Telefon:
051 262 968 051 262 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.capica.hr

Radno vrijeme

:
pon - ned: 9-14 h
Djelatnosti: Kućni ljubimci - njega, prijevoz, smještaj
Udruga građana
Udruga strukovna
Ključne riječi: azil udruga capica rijeka prijatelji životinja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Capica - Udruga prijatelja životinja Rijeka osnovana je u prosincu 1999. godine, djelujemo već 8 godina.

Udruga djeluje isključivo u smislu pomaganja, udomljavanja, rješavanja bilo kakvih problema, vezanih uz životinje, nije bitno koje vrste. Pas, mačka, jež, zamorac, galeb, lane-srne, lisice, papige .. . Dakle pomoći možemo u suradnji s veterinarima na bilo kojem području.

Iz tog razloga izgradili smo prihvatilište. Prihvatilište je slabijeg kapaciteta nažalost, a nalazi se u naselju Marinići, općina Viškovo na ulazu u poslovnu zonu, poznatu i po smještaju marketa HiperPlodine.

Prihvatilište za sada ima kapacitet primiti 50 -tak pasa, makar ih se je sada tamo smjestilo 76. da smo jedina udruga u Rijeci koja zbrinjava pse iz higijenskog servisa, kojima je na žalost boravak tamo ograničen na 60 dana nakon čega ih eutanaziraju. 80 % pasa čije slika možete vidjeti na našim stranicama su psi pristigli od tamo.

Lokacija gdje se nalazimo s prihvatilištem, u vlasništvu je našeg tajnika, čovjeka velikog srca koji nam ustupa na svom privatnom terenu prostor na kojem se nalaze box-ovi za pse, bez naknade.

Također na istom mjestu nalaze se prihvatilišta za mace, pernate životinje i divlje životinje -ZADNJE DVIJE MEDVJEDICE SMO PRED NEKI DAN U SURADNJI S MNOGIMA RIJEŠILI, udomljene su u Njemačkoj. Prije toga je veliki dio divljih životinja otišao u BIOPARK u Rim (3 tigra, 5 vuka i 2 medvjeda) radilo se je o uspješnoj suradnji s udrugom Život iz Osijeka.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 262 968 051 262 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI