Adresa: Šojska 10, Paveki
51221, Kostrena
Telefon:
051 287 390 051 287 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ivobraut.com/index.html

Radno vrijeme

:
Pon, sri i pet: 09:00 - 16:00; uto i čet: 13:00 - 20:00; sub: po potrebi
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: estetski kompozitni ispuni - kompozitni i keramički inlay - izbjeljivanje zuba - veneers - keramičke ljuske - klasična implantologija - implantologija u estetskoj zoni s augmentacijom kosti - podizanje sinusa - protetika - parodontološki zahvati - dječja dentalna medicina - estetska i konzervativna dentalna medicina -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ORDINACIJE DENTALNE MEDICINE IVO BRAUT dr.med.dent.

Ono čime se odlikujemo i što smatramo najznačajnijim obilježjem naše prakse su visoka kvaliteta rada te stručnost u području protetike, estetske rehabilitacije i implantologije stečena višegodišnjom edukacijom u inozemstvu.

Interdisciplinarna suradnja sa specijalistima raznih grana dentalne medicine ono je što jamči kvalitetu terapije najviše razine.

Djelatnici i suradnici ordinacije članovi su prestižnih međunarodnih udruga te objavljuju radove u međunarodnim časopisima iz područja dentalne medicine. Kontinuirano se educiraju kako zbog sebe tako i zbog Vas, te i sami educiraju doktore dentalne medicine.

Za sve dodatne upite kontaktirajte nas na navedeni broj telefona ili e-maila.
Posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 287 390 051 287 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.