Zaštite se od provale

Objavljeno: 7.1.2019. 15:33

U posljednje vrijeme, kao posljedica sve češćih provala u kućama ili poslovnim prostorima, raste i potražnja za sustavima tehničke zaštite. S alarm je poduzetnički pothvat nastao željom da svojim stečenim znanjem, iskustvom i dugogodišnjim radom u struci pomogne i omogući korisniku pravilan izbor sustava tehničke zaštite. Svjesni napretka tehnologije, tim S alarm-a kontinuirano unaprjeđuje svoje znanje i vještine kako bi krajnjem korisniku pružio što bolju uslugu. Prilikom samog odabira sustava, rješenja izrađuju u suradnji i po mjeri korisnika u cilju obostranog zadovoljstva. Na putu odabira najboljeg sustava tehničke zaštite, pratit će Vas na svakom koraku – od savjetovanja, same procjene ugroženosti, projektiranja sustava zaštite, ugradnje, ali i servisa i održavanja samog sustava. U svojoj ponudi video nadzora, protuprovalnih sustava, parlafona, sustava kontrole, vatro i plino dojave te kućne automatike i automatike za dvorišna vrata ponudit će Vam proizvode isključivo provjerenih, pouzdanih i renomiranih brendova.



Razvojem novih tehnologija, a samim time i sustava tehničke zaštite, S alarm je svoju ponudu obogatio kompaktnim bežičnim sustavom AJAX široke primjene kako u kućanstvu, tako i u poslovnim prostorima. Ovaj inovativni sustav visoke funkcionalnosti i jednostavnosti donosi mnoge nove i poboljšane koristi kako za instalatera tako i za krajnje korisnike. Pouzdanost kao i kod žičanih sustava, brza ugradnja, štedljivost i jednostavno upravljanje putem besplatne aplikacije samo su neke od brojnih prednosti sustava AJAX. Koliko je ovaj sustav uspješan i pouzdan govori i činjenica da je prošle godine tvrtka Ajax Systems dobila prestižnu nagradu „Intruder Alarm Product of the Year“, čime je po prvi puta u povijesti nagrada otišla u ruke proizvođača iz Istočne Europe. Uz profesionalni tim S alarm-a i Ajax bežičnog sustava zaštite, sigurnost doma ili poslovnog objekta je sigurno zajamčena.

Zaštita po mjeri korisnika misao je vodilja tima S alarm, kojem se za sve dodatne informacije o proizvodu, kao i besplatno savjetovanje i izradu ponude možete obratiti s povjerenjem.