Na putu do cilja ne prepustite slučaju ni svoj prijevod

Odlučili ste proširiti svoje poslovanje na međunarodno tržište te steći nove partnere i klijente, želite li nastaviti svoje obrazovanje u inozemstvu, prijaviti se za neki europski fond ili stipendiju?

                         

U poslovanju i građenju karijere iznimno je važna komunikacija, kako usmena tako i pisana. Kako biste prezentirali svoje projekte na najbolji način i tako ostvarili uspjeh, važan je i prijevod, odnosno jezik na kojem ćete se predstaviti.

Stoga je neophodno da Vaši projekti i sva potrebna dokumentacija budu prevedeni u duhu jezika  tržišta na koje želite pozicionirati svoju tvrtku odnosno unutar kulturnog i obrazovnog konteksta institucije na kojoj želite nastaviti svoje obrazovanje. Potražite stručnu i profesionalnu pomoć kako biste u potpunosti bili sigurni da će Vaše kvalitete biti shvaćene na pravi način.

                       

Ako se pitate „kako“ odgovor je jednostavan: na putu do Vašega uspjeha stručni prevoditelj može imati iznimno važnu ulogu. On Vam svojim profesionalnim, kompetentnim prijevodom može pomoći u ostvarivanju suradnje važne za Vaš posao, lokaliziranju projekta ili adekvatnom prijavljivanju na obrazovne institucije.

Iako se možda tako ne čini, prevođenje je vrlo zahtjevan stvaralački posao kod kojega je neophodna kombinacija jezičnih vještina, visoke pismenosti i obrazovanosti, kako bi tekst bio preveden na ispravan način. Stoga su preduvjeti vrhunskog prevođenja izvrsno poznavanje stranih jezika i kulture, osjećaj za stil i jezični ritam te primjereno poznavanje terminologije iz različitih područja.

Poznavanje globalnih i specifičnih lokalnih tržišnih uvjeta odnosno kulture kojoj je Vaš prijevod namijenjen jedna je od osnovnih premisa prevoditeljskog poduzeća Omnia - Prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn, d.o.o. Ta premisa u pozadini je svih vrsta pisanih (općih i stručnih tekstova, rukopisa, titlova, internetskih stranica i programske opreme itd.) i usmenih (simultano, konsekutivno, šaptanje) prijevoda na kvalitetan, efikasan i pouzdan način.

Specifične usluge:

• Prijevodi s ovjerom sudskog tumača
• Lektura i korektura
• Grafičko oblikovanje teksta i priprema za tisak
• Marketinški tekstovi (posjetnice, brošure, plakati, letci, reklame itd.)


Asistiranje u pisanju tekstova (životopisa za inozemne stipendije, prijava za poslove, tekstova u raznim područjima i strukama itd.)
Uštedite vrijeme i izbjegnite dodatni stres te u sklopu pripreme potrebne dokumentacije za svoje poslovne ili obrazovne projekte s povjerenjem se obratite prevoditeljskom poduzeću Omnia sa svim svojim specifičnim zahtjevima.

Sve dodatne informacije potražite na mrežnoj stranici http://www.omniaprijevodi.hr.
Adresa: Omnia - Prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn, d.o.o., Ćikovići 109, 51 215 Kastav.
E-pošta: info@omniaprijevodi.hr; tel.: 051 223 932; mob. 098 1631 930.