Adresa: Ćikovići 109
51215, Kastav
Telefon:
051 223 932 051 223 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.omniaprijevodi.hr
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Grafički dizajn, grafička priprema
Ključne riječi: prijevodi, prevođenje, sudski tumači, lektura, korektura, priprema za tisak, grafičko oblikovanje teksta, pisani prijevodi, usmeno prevođenje, pisanje životopisa, profesionalno pisanje životopisa, prijevod životopisa, prijevod cv-a
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U suradnji s visokoobrazovanim, stručnim i iskusnim prevoditeljskim kadrom, specijaliziranim za određena područja, usmjereni smo k pružanju kompletnih prevoditeljskih usluga sa svih svjetskih jezika i na sve svjetske jezike te Vam nudimo najvišu moguću razine usluge uz prihvatljivu cijenu.

Suradnja s Omniom neće Vam donijeti samo kompetentne i izvrsne ishode već će Vam otvoriti i nove vidike, ponuditi nove ideje i drugačija rješenja!

Omnia se ne poigrava s Vašim vremenom: tražena usluga bit će izvršena u roku koji očekujete!

Prevoditelji, lektori i asistenti u domeni pisanja tekstova stalno su dostupni, prilagodljivi i susretljivi u svakoj fazi procesa rada na materijalima.

Za više informacija posjetite http://www.omniaprijevodi.hr/o-nama/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 223 932 051 223 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.