OCIJENI

Rasadnik RIjeka

4 pregleda/dan | Objavljeno: 24.03.2024. 14:00

Želite li u svojem vrtu imati najljepše i najzdravije biljke? Tražite li pouzdan izvor kvalitetnog rasadnog materijala? Vrtlarija Terra je pravo mjesto za vas!

Naš rasadnik nudi širok izbor različitih biljaka, od ukrasnih cvjetnica do voćki i povrća. Sve biljke uzgajamo pažljivo i s ljubavlju, koristeći samo najkvalitetnije sjeme i supstrate. Naše biljke su zdrave, otporne na bolesti i štetnike te će vaš vrt učiniti prekrasnim i punim života.

Uz biljke, u našem rasadniku možete pronaći i sve potrebne dodatke za vrtlarstvo, kao što su različiti supstrati, gnojiva, sjeme, alati i ostala oprema. Naš stručni tim vam je uvijek na raspolaganju za savjet i pomoć pri odabiru najboljih proizvoda za vaš vrt.

Posjetite nas u Rijeci i uvjerite se u kvalitetu našeg rasadničkog materijala. Slobodno nas kontaktirajte mailom ili telefonom.

https://vrtlarijaterra.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI