Pomlađivanje lica

Objavljeno: 7.1.2019. 10:30

Starenje kože je prirodan fenomen kojim se događaju brojne promjene – koža gubi na elastičnosti, mijenja teksturu, pojavljuju se bore i pigmentacijske mrlje. Te promjene nastaju utjecajem UV sunčevog zračenja, koje stvara vrlo štetne radikale na koži. Osim toga, čimbenici koji utječu na starenje kože su alkohol, dim cigareta, izloženost stresu.. Kako bi se utjecalo na određene znakove starenja i pomladilo lice, postoje različiti tretmani, no većina ljudi ne zna koje odabrati. Trenutno su najpopularniji mezoterapija, boosteri za hidratizaciju i zatezanje sitnih bora i dermalni fileri hijaluronske kiseline koji se koriste kako bi osvježili kožu i postigli pomlađeniji izgled.Mezoterapija je tretman kojim se pomoću tanke igle direktno u kožu ubrizgavaju vitamini, minerali, aminokiseline i ostale aktivne tvari. Postoje različite  mješavine koktela za mezoterapiju, a stručno osoblje ordinacije Vividenti Kalmar će izabrati mješavinu idealnu za vašu kožu, nakon što se utvrdi stanje vaše kože. Svi mezoterapijski kokteli se određuju prema strogo poznatim i svjetski poznatim protokolima. Nakon tretmana mezoterapijom vaša koža će postati blistavija, svježija i boljeg tonusa.

Starenjem koža gubi mogućnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega gubi na vlažnosti, elastičnosti i tako nastaju bore. Dermalni fileri hijaluronske kiseline omogućuju učinkovito uklanjanje neželjenih bora na licu i vratu. Ubrizgavajući hijaluronsku kiselinu, tj. prirodni građevni sastojak kože u obliku bezbojnog gela koji se veže za molekule vode u kože, dolazi do smanjenja bora. Cilj dermalnih filera hijaluronske kiseline je nadoknaditi izgubljeni volumen i ispuniti dijelove kože gdje su nastala oštećenja. Nakon tretmana s dermalnim filerima hijaluronske kiseline vaše lice više neće izgledati opušteno, nego će biti znatno mlađe i bolje. Dr. Viviana Kalmar za tretmane dermalnim filerom hijaluronskom kiselinom koristi švicarske proizvode TEOSYAL TEOXANE koji su za svoju kvalitetu višestruko nagrađivani. Naime TEOXANE TEOSYAL imaju patentirani najduži lanac hijaluronske kiseline pa stoga ovi fileri traju ''duže''.

Ukoliko želite ukloniti bore i postići blistaviju kožu, stručnjaci preporučuju kombinaciju mezoterapije s hijaluronskim filerima. Mezoterapija utječe na izgled kože, tj. na njezinu blistavost i svježi izgled, dok ne može popuniti duboke bore, za što su specijalizirani dermalni fileri hijaluronske kiseline. Kombinacijom dermalnih filera hijaluronske kiseline i mezoterapije možete se pomladiti nekoliko godina.Ako se odlučite na tretman s dermalnim filerima hijaluronske kiseline i/ili mezoterapije svakako posjetite ordinaciju Vividenti Kalmar u Rijeci, na Kantridi, koja koristi najkvalitetnije mezoterapijske preparate i dermalne filere hijaluronske kiseline. Kvalitetni preparati prilikom tretmana trajno zaglađuju i osvježavaju vašu kožu, što će vaše lice učiniti mlađim nekoliko godina, a vas dugoročno zadovoljnim klijentom. Zadovoljan klijent je u ordinaciji Vividenti Kalmar i kod Dr. Viviane Kalmar na prvom mjestu.