Adresa: Ružićeva 9
51000, Rijeka
Telefon:
051 510 191 051 510 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: po dogovoru
Djelatnosti: Sportski tereni
Športski klub, športski savez
Ključne riječi: najam dvorane za sport i rekreaciju - dvorana za žensku rekreaciju - dvorana za mali nogomet, odbojku i badminton - najam dvorane za ples - dvorana za sportske treninge -rekreacija za žene treće životne dobi - najam sportske dvorane
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Najam sportske dvorane

Udruga djeluje organizirajući rekreaciju za žene i muškarce. Ženske grupe podijeljene su po starosnim dobima na mlađu, srednju i stariju starosnu skupinu koju pretežno čine umirovljenice.
Redovito vježbaju u dvorani u vidu klasične rekreacije i u trim kabinetu koristeći specijalizirane sprave. Muškarci se rekreiraju uz klasičnu rekreaciju i u trim kabinetu, te upražnjavaju sportske igre kroz košarkašku, malo-nogometnu i odbojkašku sekciju. Surađuje se sa sindikatima poduzeća organizirajući
rekreaciju za njihove djelatnike.

Osim navedenih aktivnosti organiziraju se izleti u prirodu i planinarenja u proljetnim i jesenskim mjesecima, a zimi skijaški izleti.
Članovi udruge svake godine sudjeluju na Ožujskom susretu žena u Rovinju te na festivalu rekreacije koji se održava krajem mjeseca svibnja. Za svoje članove Udruga svake godine priređuje prigodne zabave i plesne večeri.

Danas je iskorištenost dvorane tijekom tjedna uglavnom popunjena. Jutarnji sati namijenjeni su održavanju nastave tjelesne i zdravstvene kulture za učenike osnovne škole "Centar", te rekreaciji članica umirovljenica, a u ranim popodnevnim satima dva puta tjedno održava se nastava za studente Filozofskog fakulteta. Ostale termine koriste sekcije muške rekreacije, te organizirane grupe koje imaju dvoranu u zakupu.

  • Ukupno dvoranu koristi 16 muških rekreacijskih skupina, zatim 2 ženske grupe umirovljenica, jedna ženska odbojkaška skupina i grupa mladeži koja je organizirana preko mjesnih odbora Centar-Sušak, Luka i Školjić.
  • U sezoni 2010./2011. ponovo je oformljena skupina ženske rekreacije. Ono s čime se Društvo športske rekreacije „Sušak“ posebno ponosi je činjenica da od školske godine (2010./2011.) dvoranu koriste djeca s posebnim potrebama iz Centra za autizam, Podružnica Rijeka, te da je korištenje dvorane za njihove potrebe besplatno.
Dvorana je površine 310 m2 i visine 8 m, parket, pogodna za mali nogomet, košarku, odbojku, badminton, ples te razne grupne sportske treninge.
Dvoranu koriste sportski klubovi, pogodna za škole i fakultete za provođenje nastave. Cijena najma dvorane za 60 min iznosi 240,00 kn.

Kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 510 191 051 510 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.