U inzozemstvu ste, a fale Vam neki od dokumenata? Budite bez brige, Marotti sudski tumači i prevoditelji će Vam pomoći

Objavljeno: 1.3.2019. 11:17

Svjedoci smo kako sve više ljudi odlazi u inozemstvo. Neki se dugo pripremaju za takav potez, no drugima se prilika za odlazak u inozemstvo pruži iznenada te niti ne stignu pravovremeno obaviti sve što im je potrebno. Ne brinite, Marotti sudski tumači i prevoditelji su tu kako bi Vam pomogli brzo i kvalitetno odraditi sve što je potrebno.Specijalizirani smo za prevođenje kako pismeno tako i usmeno i Vama stojimo na raspolaganju kako bismo Vam maksimalno olakšali sve što trebate obaviti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko ste već u inozemstvu i ne možete fizički donijeti dokument, možete ga skenirati i na prijevod ga poslati mailom. Također, ako radite u inozemstvu, a na poslu se ne snalazite najbolje u komunikaciji, potrebno je samo podići telefonsku slušalicu i mi ćemo Vam pomoći.

Pripremate se za međunarodno vjenčanje, potrebne su Vam usluge stranog matičnog ureda, suda, policije ili nekog drugog tijela službene vlasti? Želite obaviti telefonski razgovor na stranom jeziku? Slobodno nam se obratite.Kako bismo Vam olakšali, u nastavku su vrste usmenog prevođenja koje nudimo:
  • Konsekutivno (Vi govorite, mi slušamo i čekamo pa onda prevodimo)
  • Simultano (Vi govorite, a mi paralelno s Vama prevodimo)
  • Chuchotage (Dok Vam govornik govori, mi Vam šapćemo prijevod)
Kada je riječ o pismenom prevođenju, u širokom spektru naših usluga sigurno ćete pronaći nešto što Vam zaista treba. Pismeno prevodimo:
  • Osobne dokumente
  • Pravne dokumetne
  • Dokumente iz područja ekonomije, medicine, marketinga


Prevoditeljski ured Marotti osnovali smo 2003. godine u Rijeci. Godinama slušamo Vaše potrebe stoga imamo usluge prevođenja i sudskog tumačenja i to na njemačkom, engleskom, talijanskom, francuskom, ruskom, španjolskom... Kao bitnu informaciju bismo istaknuli da dokumente od jedne kartice (1500 znakova u Wordu) prevodimo, s njemačkog i engleskog na hrvatski ili obrnuto, u roku od samo pola sata do sat vremena! Znamo da je vrijeme danas dragocjeno stoga nam povjerite Vaše povjerenje, a mi ćemo se potruditi opravdati ga brzo i efikasno.