Adresa: Prodaja: Školjić 8b Rijeka, Servis: Podhum 101/2 Dražice- Grobnik
51000 Rijeka
Telefon:
051 296 374, 051 337 092 051 296 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/STIHLARBISRIJEKA/

Radno vrijeme

:
Prodaja: Pon - čet: 8 - 12 i 16 - 19, pet: 8 - 16
Servis: pon - pet: 08 - 16
Djelatnosti: Popravak strojeva
Strojevi, alati i alatni pribor
Ključne riječi: motorne pile - kosilice - trimeri - puhači - škare za živicu - visokotlačni perači - prskalice - kresači visokih grana - tresači - rezačice asfalta - uređaji za bušenje - zaštite za glavu - štitnici za sluh i oči - zaštitne naočale - servis strojeva i alata za uređenje i održavanje okućnica, vrtova i javnih površina - ovlašteni servis Stihl, Tomos, MIO Honda, Homelite, Ryobi, MTD, Briggs & Stratton, Kawasaki, Castel Garden, Tecumseh, Green Cut, Alko, Stiga, Solo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ARBIS TRGOVINA I SERVIS.

Arbis je obiteljski obrt koji uspješno posluje od 1986. godine te je kroz godine ostvario mnoge suradnje s tvrtkama i krajnjim klijentima.
Djelatnost Arbisa je prodaja i servis strojeva i alata za uređenje i održavanje okućnica, vrtova i javnih površina za privatne i profesionalne korisnike.

Servis obuhvaća i popravak te održavanje svih poljoprivrednih strojeva. Osim servisa imamo i rezervne dijelove strojeva i alata za uređenje i održavanje okućnica, vrtova i javnih površina.

Ovlašteni smo servis za:
Stihl, Tomos, MIO Honda, Homelite, Ryobi, MTD, Briks, Kawasaki, Castel Garden, Tecumseh, Greencut, Alko i Stiga.

Primamo strojeve i drugih marki!!


Za sva dodatna pitanja o našim uslugama servisa i ponudi proizvoda kontaktirajte nas na navedeni broj telefona ili nas posjetite na jednoj od adresa.

Djelujemo na dvije lokacije
Servis
: Podhum 101/2, 51218 Dražice (Grobnik)
Prodaja: Školjić 8b

Pratite nas na Facebook-u.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 296 374, 051 337 092 051 296 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.