Adresa: Jelačićev trg 1 b
51000 Rijeka
Telefon:
051 555 061 051 555 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.optima.hr

Radno vrijeme

:
Pon- Pet: 08:00- 16:00
Djelatnosti: Optima Telekom
Telekomunikacijske usluge
Ključne riječi: optima telekom, telekomunikacije, telekomunikacijske usluge, povoljno telefoniranje, nepokretna mreža, internet, televizija, paketi, fiksno telefoniranje,IPTV
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U 13 godina rada Optima Telekom etablirao se kao jedan od vodećih fiksnih telekomunikacijskih operatora u Republici Hrvatskoj.

Inovativnost, lojalnost, učenje i poduzetnost
Telekomunikacijska mreža Optime, temeljena na IP tehnologiji koja osigurava veću umreženost kroz dominaciju širokopojasnih veza, prisutna je u više od 100 hrvatskih gradova.

Trenutni tržišni potencijal od preko pola milijuna priključaka podržava preko 3.000 km optičke mreže, koja bi svojom dužinom mogla obuhvatiti cjelokupnu kopnenu granicu Republike Hrvatske.

Korištenjem najnovijih tehnologija i globalnih telekomunikacijskih rješenja, Optima kreira dodanu vrijednost na tržištu fiksne telefonije u Hrvatskoj.

Građanima je pružena mogućnost odabira uz nadogradnju usluga glasa, prijenosa podataka, interneta i video sadržaja.

Uvođenjem učinkovitih i suvremenih usluga dostupnih po najpovoljnijim uvjetima, omogućeno je brže, efikasnije i ugodnije komuniciranje.

Korporativna kultura Optima Telekoma podržava inovativnost, lojalnost, učenje, poduzetnost i želju za pobjedom svakog zaposlenika, a sve to prepoznaju i naši vjerni korisnici kojih je trenutno gotovo 200.000.

Optima Telekom ponosni je nositelj međunarodnog certifikata upravljanja informacijskom sigurnošću, ISO/IEC norme 27001:2013 te certifikata upravljanja kvalitetom, ISO norme 9001:2008, čime potvrđuje usklađenost sustava upravljanja sigurnošću kao i sustava upravljanja kvalitetom telekomunikacijskih usluga sa najvišim svjetskim standardima. Zbog svoje orijentiranosti prema korisnicima kontaktnom centru Optima Telekoma prvom je u regiji uručen certifikat prema Europskoj normi za kontaktne centre EN 15838.

Više informacija o uslugama Optima Telekoma saznajte na www.optima.hr; službene Facebook stranice Optima Telekoma, pozivom u Službu za korisnike na 0800 0088 ili putem elektroničke pošte info@optima-telekom.hr .

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 555 061 051 555 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.