Adresa: Ivana Grohovca 1
51000 Rijeka
Telefon:
051 211 455 051 211 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Interna medicina i dijagnostika
Kardiolog
Ključne riječi: kardiolog - internista - internistički kardiološki pregled - ekg - ultrazvuk - color doppler srca - holter monitoring
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dr. Radica Koren internista-kardiolog ima dugogodišnje iskustvo u području kardiologije i interne medicine.
Kontinuiranim učenjem, praćenjem i prilagođavanjem razvoju novih znanja i tehnika u skladu sa zahtjevima i potrebama pacijenata i njihovog liječenja, stekla je reputaciju modernog i prepoznatljivog specijaliste s područja kardiologije i interne medicine.

Privatnu praksu obavlja od 1993. godine gdje uz kardiološke  i inernističke preglede vrši preoperativne i sistematske preglede te vrši kućne posjete.

USLUGE:

  • internistički pregled
  • subspecijalistički karidiološki pregled
  • EKG (elektrokardiogram)
  • ultrazvučni pregled srca - color doppler
  • holter monitoring (24-satni EKG, tlak i puls)
  • laboratorijske pretrage krvi i urina

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 211 455 051 211 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.