OCIJENI
Adresa: Školjić
51000 Rijeka
Telefon:
051 327 184 051 327 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Web: http://www.ctk-rijeka.hr
Djelatnosti: Igraonica, internet igraonica
Ključne riječi: informatika internet caffe informatička škola tečaj edukacija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

E mail:
ctk.rijeka@ri.t-com.hr
internet-klub@ctk-rijeka.hr
asusnjar@ctk-rijeka.hr

Naziv organizacije: Centar tehničke kulture Rijeka
Skraćeni naziv: CTK Rijeka

MB: 00422592
Broj žiro računa i naziv banke: 2484008-1100814734 RBA
Ime i prezime predsjednika-ce: Marko Sokolić
Ime i prezime tajnika-ce: Olivera Stanić

Centar tehničke kulture je neprofitna nevladina organizacija registrirana od 1993. godine na inicijativu Zajednice tehničke kulture sa zadatkom da djeluje na poticanju i promicanju tehničke kulture, informatike i kulture općenito kroz organizirane sadržaje u cilju poticanja interesa djece, mladeži, djelatnika i ostalog građanstva na području znanstvene, tehničke i informatičke kulture uz njenu primjenu u gospodarskom i svakodnevnom životu, te promidžbi znanstvenih, tehničkih, informatičkih i kulturnih dostignuća. Rad organizacije koordinira i supervizira izvršni i nadzorni odbor koji se sastoji od devet članova izvršnog odbora i tri člana nadzornog odbora.

Sve aktivnosti udruge provodi profesionalni tim (sedam stručno osposobljenih djelatnika) kojem podršku pružaju vanjski suradnici i volonteri.

Misija i vizija

Primarni cilj CTK Rijeka je promicanje tehničkih, informatičkih znanja i vještina građanstva, razvoj civilnog društva, prepoznatljivost potreba udruga te stvaranje pozitivne klime za kvalitetnu suradnju s udrugama u cilju davanja potrebnih edukacija, savjetovanja, podrške i prostorno korištenje kapaciteta CTK Rijeka.

Svrha djelovanja CTK Rijeka je jačanje informatičkih i tehničkih znanja mladeži i ostalog građanstva. U tu svrhu planirano je osnivanje inkubatora za udruge, osnivanje tehničkog učilišta i Microsoft akademije. U svrhu daljnjeg razvoja civilnog društva osnovni zadatak CTK Rijeka je pružanje podrške udrugama kroz informatičku edukaciju i podršku, financijsko savjetovanje, marketing usluge, korištenje prostora Centra i pružanje ostalih usluga utvrđenih kroz procjenu potreba. Na nacionalnoj osnovi CTK Rijeka ima za cilj da postane prepoznatljiva organizacija koja predstavlja i razvija civilno društvo.

Misiја CTK Rijeka je promicanje tehničke kulture, informatike i kulture općenito kroz organizirane sadržaje u cilju poticanja interesa djece, mladeži, djelatnika i ostalog građanstva na području znanstvene, tehničke i informatičke kulture uz njenu primjenu u gospodarskom i svakodnevnom životu, te promidžbi znanstvenih, tehničkih, informatičkih i kulturnih dostignuća.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

OCIJENI