Ortodontski aparat-Invisalign sistem ispravljanja zubi

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.06.2019. 13:41

Invisalign sistem ispravljanja položaja zubi i zagriza pomoću prozirnih udlaga koristi se kada želimo maksimalnu nevidljivost ortodontskog aparata. Jednostavno se donosi odluka o ispravljanju zuba znajući da Invisalign tehnikom možete živjeti svoj život kako želite. Zubi se pomiču nježno i postupno u pravi položaj prema točno definiranom planu Vašeg ortodonta. Nema metalnih bravica niti žica. Sami stišćete udlagu na zube mijenjajući setove svaka dva tjedna. Lijepi osmjeh postiže se bez većeg uplitanja u Vaš svakodnevni život. Najljepše od svega jest što većina ljudi neće primijetiti da ispravljate zube.

http://www.mojkvart.hr/Rijeka/Belveder/Zubar-Stomatolog-Protetika-Ortodont/DENTALNA-POLIKLINIKA-MADY-MARICIC/INVISALGIN-sistem-ispravljenja-zubi-S34844

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 777 222 051 777 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta