Adresa: Viška ulica 12
52100, Pula
Mobitel:
092 2418 542 092 2418 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7 - 15. Ljetno radno vrijeme: po dogovoru
Djelatnosti: Bazen
Hidroizolacija
Ključne riječi: gradnja bazena - održavanje bazena - servisi opreme za bazen- čišćenje bazena - bazeni istra - bazeni - ugradnja bazena - hidroizplacija bazena -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu BLUE LITE.

Nalazimo se u Puli i primarna djelatnost nam je montaža bazena, bazenske opreme i održavanje bazena.

Uz dugogodišnje iskustvo u izgradnji i održavanju bazena u mogućnosti smo Vam pružiti kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Pri ugradnji koristimo profesionalnu opremu i kvalitetan materijal te uz praćenje tržišta u mogućnosti smo Vam pružiti moderan dizajn bazena u kojem ćete provoditi vruće ljetne dane.

Tim nam se sastoji od djelatnika koji će vam pružiti bezbrižno uživanje i opuštanje u modernom bazenu.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na navedeni broj telefona.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
092 2418 542 092 2418 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.