Adresa: Jagodnjak 17
34000 Požega
Telefon:
034 271 695 034 271 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 17, sub: 8 - 12
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Vulkanizer, Auto gume, Moto gume
Ključne riječi: automehaničar Požega - automehanika - autoelektričar Požega - vulkanizer Požega - izmjena guma - autodijagnostika - servis svih marki vozila - izmjena ulja - izmjena filtera - eko test
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu AUTO SERVIS GILE.

Nalazimo se u Požegi i djelatnost servisa je popravak i održavanje motornih vozila.

Na usluzi vam stoje stručni i profesionalni djelatnici s dugogodišnjim iskustvom na području servisa i popravka svih vrsta vozila. Bilo da trebate mali ili veliki servis vozila naši djelatnici će u kratkom roku pregledati vaše vozili i popraviti uočene kvarove.

Radiona je opremljena modernim alatom i kvalitetnim strojevima koji uz naše stručne djelatnike pružaju dodatnu sigurnost da će posao biti kvalitetno i sigurno odrađen.

Svojim višegodišnjim radom smo stekli iskustvo i mnoge zadovoljne klijente koji održavanje svog limenog ljubimca prepuštaju nama.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
034 271 695 034 271 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.