Adresa: Hrvatske Republike 43
31000, Osijek
Mobitel:
098 1346 438 098 1346 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: servis za čišćenje - čišćenje i održavanje objekata - čišćenje stanova - održavanje stanova - čišćenje apartmana - održavanje apartmana - peglanje - spremanje i pospremanje - čišćenje lokala - čišćenje stubišta - čišćenje poslovnih prostora - čišćenje i održavanje obiteljskih kuća
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu BLISS servis za čišćenje.

Nalazimo se u Osijeku te smo specijalizirani za čišćenje i održavanje poslovnih i privatnih prostora.

Dosadašnjim radom smo stekli mnoge zadovoljne klijente koji su poslove čišćenje i održavanje prepustili nama. Tim nam se sastoji o stručnih i profesionalnih djelatnika koji svoj posao obavljaju pedantno i u dogovorenim rokovima.

Pri čišćenju koristimo profesionalna sredstva koji doprinose kvaliteti usluge.

Ako su Vam potrebne usluge čišćenja kuće, stana ili poslovnog prostora za pomoć se obratite nama. Kontaktirajte nas i prepustite čišćenje profesionalcima.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 1346 438 098 1346 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.