Adresa: Zvečevska 59
31000, Osijek
Mobitel:
095 8626 430 095 8626 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Su%C5%A1ac-Obrt-za-%C4%8Di%C5%A1%C4%87enje-186678608555172/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 8 - 16
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Kemijska čistionica, kemijska praonica
Ključne riječi: kemijsko čišćenje Osijek - kemijsko čišćenje,usluge čišćenja - dubinsko čišćenje - čišćenje unutrašnjosti vozila i kutnih garnitura - čišćenje trosjeda - čišćenje dvosjeda - čišćenje fotelja, stolica i madraca - čišćenje kreveta - čišćenje tepiha i tapisona - održavanje poslovnih prostora i zgrada - pranje motornog prostora - pranje i zaštita felgi - kemijsko čišćenje kombija i traktora - čišćenje tapeciranog namještaja - čišćenje i njega kože - pranje svih staklenih površina - čišćenje kuća
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu SERVISA ZA ČIŠĆENJE SUŠAC.

Nalazimo se u Osijeku i naše usluge čišćenje su dostupne području Osijeka i okolice.

Dosadašnjim radom stekli smo iskustvo i mnogobrojne zadovoljne klijente. Čišćenje obavljamo profesionalnim strojevima i visokokvalitetnim proizvodima koji ne oštećuju namještaj i unutrašnjost vozila.

Specijalizirani smo za kemijsko i dubinsko čišćenje tepiha, tapeciranog namještaja i unutrašnjosti vozila. Ali također obavljamo poslove čišćenje i održavanja poslovnih prostora, zgrada i privatnih prostora.
Tim nam se sastoji od stručnih i profesionalnih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom koji svoj posao obavljaju brzo i savjesno.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona i pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 8626 430 095 8626 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.