Adresa: REISNEROVA 41B
31000 Osijek
Mobitel:
095 8366 648 095 8366 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/T-H-Artkerami%C4%8Darski-obrt-150750482249266

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Ključne riječi: keramičarski obrt - Osijek - podne i zidne pločice - keramičarski radovi - podna i zidna keramika - zapošljavanje radnika keramičara - posao za kvalificirane keramičarske radnike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O našem keramičarskom obrtu

Dobro došli na stranice keramičarskog tima koji ostvaruje vaše želje i omogućuje vam kreirati životni prostor točno onakav kakav želite!

Keramičarski obrt iz Osijeka T-H Art  specifičan je po pozitivnoj atmosferi kojom pristupaju svom poslu. 

Kreativni, pedantni i stručni keramičarski tim kojem je moto: "Ako smo sretni mi, sretni su i naši klijenti, a to nam je i cilj!"

Specijalisti u postavljanju podnih i zidnih pločica, vode se uvijek idejom da keramičarske radove obavljaju u skladu s klijentovim željama i u skladu s ostatkom životnog prostora. 

Posjetite T-H ART facebook profil i upoznajte se s radovima ovog posebnog keramičarskog tima!


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 8366 648 095 8366 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.