Adresa: Ulica Bagrema 2
31000, Osijek
Telefon:
031 280 642 031 280 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.reflektor-os.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Ključne riječi: instalacija plina, instalacija grijanja, inox cjevovodi, inox bravarija, izolacija cjevovoda, instalacija parovoda, čelične konstrukcije, instalacija ventilacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće Reflektor d.o.o. osnovano je 1993. godine i osnovna djelatonst su izrada instalacija plina, grijanje, vodovoda, kanalizacije, klimatizacije, ventilacije i inox cijevovoda.

Od 2015. godine izgradnjom proizvodne hale u poslovnoj zoni Tenja i kupnjom strojeva i opreme djelatnost prošireujemo izradom elemenata ventilacije, izolacijom cijevovoda, crnom i inox bravarijom.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

Kako bi  udovoljili Vašim potrebama i željama u domeni ponuđenih radova i usluga, imamo na raspolaganju najsuvremeniju tehnologiju, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i visokokvalificiran tim djelatnika.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su znanje,  profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših poslovnih partnera i klijenata.

Obratite nam se sa punim povjerenjem putem telefona ili emaila za više informacija.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 280 642 031 280 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.