Adresa: Zagorsko naselje 8
49243, Oroslavje
Telefon:
049 285 259 049 285 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://tajci-dizajn.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo za obrte - knjigovodstvo za poduzeća i samostalna zanimanja - knjigovodstvo za neprofitne organizacije - ustroj i vođenje temeljnih poslovnih knjiga - usluge obračuna plaća i troškova vezanih uz prijevoz - poslovno savjetovanje o poreznim pitanjima-knjigovodstvo zagreb - knjigovodstvo - bookkeeping - obračun PDVa - završni obračun - obračun plaća - knjigovodstvo za j.d.o.o - knjigovodstvo za obrte - knjigovodstvo - izrada dječjih albuma - radosnice - bebe - poklon za bebu -nakit
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Knjigovodstveni servis TAJČI DIZAJN.

Poduzeću Tajči dizajn d.o.o. tijekom godina poslovanja naši mnogi vjerni i zadovoljni klijenti odlučili su nam ukazati brigu i veliko povjerenje o poslovnim savjetima poput vođenja poslovnih knjiga svojih poduzeća,obrta, udruga, samostalnih profesija ili neprofitnih ustanova, a mi smo našom odgovornošću, maksimalnom podrškom, savjetima i ljubaznim pristupom time dali promptnu i kvalitetnu uslugu jer je naš klijent uvijek na prvom mjestu jer smo svjesni da od našeg uspješnog koncepta projekta i Vi možete biti uspješni te brzo, lako i na kvalitetan način doći do svog cilja.

Konačna cijena knjigovodstvenih usluga bit će formirana nakon razgovora s Vama i ovisna je od nekoliko čimbenika:koja ste vrsta poreznog obveznika, vašoj djelatnosti, obujmu poslovanja i broju zaposlenika, jeste li u sustavu PDV-a, obujmu dokumentacija za knjiženje i svim ostalim dodatnim uslugama po Vašoj želji!

Napomena: U probnom periodu od 30 dana možete potpuno besplatno koristiti naše knjigovodstvene usluge i informacije (savjete) – ako one nakon 30 dana nisu ono što ste Vi očekivali, poštovat ćemo Vašu odluku da potražite drugi servis .

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 285 259 049 285 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.