Adresa: Lovački put 18
Metković
Telefon:
098 763 906 098 763 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8 - 16h; sub: 8 - 12h
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: - apartmana - čistoća - čišćenje - eko - doma - kućanstva - kuća za odmor- nekretnina - nekretnine - održavanje - poslovni - prostora - prostori - poslovnih prostora - poslovnih subjekata - privatnih prostora - ureda - uredskih prostora - stambenih prostora - stana - ureda - stubišta -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

Obrt Bljesak ima dugogodišnje iskustvo održavanja čistoće. Korektnost i iskustvo daju rezultate kao što su efikasnost i profesionalnost, što je u čišćenju neizmjerno bitno!

Korištenje EKO proizvoda doprinosi mojoj cijeloj ideji čistoće, zdravlja i održivosti.

Tu sam za Vas jer čišćenje i održavanje su pola zdravlja!

Vaš Bljesak

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 763 906 098 763 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.