Adresa: Stjepana Basaričeka 1
10310, Ivanić Grad
Mobitel:
091 1344 375 091 1344 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Art-Nails-483462911827156/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak, srijeda i petak: 8:00-16:00, utorak i četvrtak 11.00-19.00
Djelatnosti: Pedikura, manikura
Kozmetički salon, solarij
Ključne riječi: manikura, pedikura, umjetni nokti, nokti, ugradnja umjetnih noktiju, Ivanić grad, tipse, trajni lak, geliranje noktiju, kozmetički salon, kozemtika, ljepota, ugradnja umjetnih trepavica, trepavice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu salona ART NAILS.

Nudimo usluge ugradnje umjetnih noktiju, geliranja noktiju i ugradnje umjetnih trepavica.

Svojim dugogodišnjim radimo smo stekli brojne zadovoljne klijentice koje su nam ostale vjerne kroz godine.Tim nam se sastoji od educiranih i kreativnih djelatnika koji prate svjetske trendove i nove tehnike.

Pri pružanju usluga koristimo kvalitetne materijale i opremu koji vam garantiraju dugotrajnost i pouzdanost obavljene usluge.

Za rezervacije termina kontaktirajte nas putem telefona te nas pratite na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 1344 375 091 1344 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.