Adresa: Kriška ulica 78
10315, Noveselec
Mobitel:
091 4789 924 091 4789 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8-16h, sub, ned: zatvoreno
Djelatnosti: Klima, rashladni uređaji
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Ključne riječi: montaža klima uređaja - servis klima uređaja - instalacija klima uređaja - klima uređaj samsung - klima uređaj lg - klima - popravak klima uređaja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu KLIMA PLUS.

Specijalizirani smo za montažu i servis klima uređaja.

Dobar odabir, montaža i servis rashladnih uređaja te uređaja za grijanje su ključni za pravilan i optimalan te uštedu električne energije.

Kad je riječ o klimatizaciji bilo da se radi o održavanju ili montaži, obratite se stručnjacima!

Profesionalnim pristupom i našim stručnim djelatnicima pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Obratite nam se s punim povjerenjem.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4789 924 091 4789 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.