Sve za Vaš vrt, poljoprivredne poslove te alat i pribor na jednom mjestu

Objavljeno: 7.1.2019. 10:03

Ako imate vrt ili njivu oko koje se brinete, zasigurno Vam je važno da sve strojeve, alate i pribore pronađete brzo i na jednom mjestu te time uštedite i vrijeme i novac. U SIM ALATIMA možete pronaći upravo sve to, kvalitetno i provjereno.

Iz naše ponude bismo izdvojili vrtni asortiman – ručni poljoprivredni alat, kosilice, lančane pile, pumpe, prskalice, trimere za travu, škare za živicu, razno sjemenje, veziva, trave, crijeva za vodu i sav ostali potreban asortiman za vrt. Prodajemo i električne alate i pribor – brusilice, bušilice, pile, klamerice, pištolje za lijepljenje, brusne papire, četke, svrdla, rezne i brusne ploče, višenamjenske alate, špice, sjekače itd. Ukoliko Vam trebaju ručni alati – zidarski alati, vrtni alati, ličilački alati, setovi ručnih alata, odvijači, bitovi, kliješta, ključevi, također sve to možete pronaći u SIM ALATI d.o.o. Za sve one koji se bave poljoprivredom ili imaju svoje pogone, za Vas u ponudi imamo kompresore, viličare, usisavače i dizalice iz našeg asortimana proizvođača poput METABA, HUSQVARNA, HONDA, SOLO, KUBOTA, OLEO-MAC, CROMAG i ostalih kvalitetnih i poznatih proizvođača.Ono što je još bitno naglasiti jest da nudimo servis i rezervne dijelove za vaše strojeve i uređaje. Tvrtka SIM ALATI d.o.o. uz suradnju s tvrtkom ĆURIĆ USLUGE d.o.o. nudi PVC i ALU stolariju, Gelan/ Cortizo, okove za drvenu, pvc i alu stolariju. Sigurni smo da ćete unutar naše palete sirokih proizvoda zasigurno pronaći nešto što odgovara upravo Vama.

Tvrtka SIM ALATI spomenutim proizvodnim asortimanom bavi se od 2017. godine, a trenutno ima 4 stalno zaposlena djelatnika. Od prvog dana svog postojanja ima moto „KVALITETA PRIJE SVEGA“, te za Vas imamo samo najbolje i najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama. Zadovoljan kupac nam je glavni motiv i cilj poslovanja, stoga nas posjetite jer smo uvvjereni da ćete pronaći ono što odgovara Vašim potrebama i željama. Naše stručno osoblje uvijek je tu za Vas kako bi Vam olakšalo kupnju i pomoglo oko bilo kakvih nedoumica. Obratite na se s povjerenjem!