Vjenčanje iz snova

Objavljeno: 17.10.2018. 16:23

U potrazi ste za vjenčanjem svojih snova? Ako je vaše vjenčanje zamišljeno kao urbano, romantično, neobično, tematsko, u prirodi okruženo zelenilom i zvijezdama, svakako posjetite Klet obitelji Bunčić u Dugom Selu. Iako nadomak Zagreba, Klet obitelji Bunčić nalazi se u zoni očuvanih vinograda i voćnjaka i tradicionalne narodne drvene arhitekture. Specijalnost su joj originalne svadbene svečanosti i idealna je za mala ili srednja vjenčanja daleko od gradske vreve.



Profesionalno osoblje Bunčića posvećuje pozornost svakom detalju, od izbora samo najboljih i svježih domaćih namirnica, pomnog planiranja do vrhunske izvedbe i organizacije. Ekipa vrhunskih profesionalaca, kuhara i konobara, udovoljit će svakoj vašoj ideji i organizirati vjenčanje baš kakvo ste zamišljali. Slastičari Bunčićaizrađuju torte i kolače po vašim željama, maštovito dekorirane na slatkom švedskom stolu ili poslužene na stolovima.

U ponudi nude kompletnu dekoraciju dvorane po želji, za koju raspolažu s raskošnom paletom raznog dekorativnog inventara (vaze, svijećnjaci, dekori, pozadina, prstenje za salvete, te mnogo maštovitih dekorativnih predmeta). Na raspolaganju vam je veliki park u kojem se organizira domjenak prije vjenčanja ili sam obred uz piće dobrodošlice i zakusku. Budući da se imanje nalazi u srcu prirode, okruženo mirnim i pitomim krajolikom, idealno je za izradu fotografija i filmova koje će vaše vjenčanje ostaviti u nezaboravnom pamćenju.



Osim toga, Klet obitelji Bunčić nudi uslugu izrade mladenačkog buketa, dekoraciju automobila, izradu kitica i revera, dekoraciju crkve i svu ostalu dekoraciju u skladu s željama mladenaca. Uz cjelokupnu ponudu, mladenci i uzvanici mogu prenoćiti na imanju obitelji Bunčić, u objektu za 85 osoba.
Svako vjenčanje je jedna nova priča i novi izazov za tim obitelji Bunčić Neka uz vaše želje i dugogodišnje iskustvo organizacije vjenčanja vaš dan bude jedinstven i nezaboravan u Kleti na imanju obitelji Bunčić.