Adresa: Josipa Zorića 17
10370 Dugo Selo
Telefon:
01 2753 158 01 2753 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-20 sub: 7:30-15
Djelatnosti: Ljekarna
Ključne riječi: ljekarna grgošić dugo selo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

LJEKARNA DUGO SELO

U centru Dugog Sela na atraktivnoj lokaciji nalazi se ljekarna  Grgošić. Kod nas uvijek možete zatražiti kvalitetan i stručan savjet.
Ljekarna Vesna Grgošić mr.pharm smještena je u samom centru Dugog Sela, na adresi Josipa Zorića 17.
Lijekovi na recept, lijekovi bez recepta, pomoćna ljekovita sredstva, vrhunska dermokozmetika za djecu i odrasle, dječji program, program za sportaše, dodaci prehrani, medicinski proizvodi, vitamini i minerali renomiranih proizvođača... U suradnji sa stručnjacima organiziraju besplatno mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa organizma.Svakodnevno vam je dostupna kontrola težine i indeksa mase profesionalnom vagom.


ZA VIŠE INFORMACIJA NAZOVITE tel.01/2774-299 ILI SE OBRATITE U LJEKARNU NA ADRESI J.ZORIĆA 17,DUGO SELO

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2753 158 01 2753 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.