Adresa: Masarykova 54
43500 Daruvar
Telefon:
043 332 381 043 332 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.logos.hr

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: kršćanska literatura - dizajn prelom - prelo - priprema tisak - lektoriranje - izdavanje - tisak - novozavjetni komentari - Joyce Meyer - John Bevere - Kennet E. Hagim - Watchman Nee
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu tvrtke Logos d.o.o.!

Logos je izdavačka i tiskarska tvrtka koja već niz godina na području cijele Hrvatske pruža usluge grafičke pripreme i tiska knjiga, publikacija, brošura i ostalog tiskanog materijala.

U izdavačkoj djelatnosti zauzimamo značajno mjesto u izdavanju kršćanske literature. Posebno želimo istaknuti jedino izdanje biblijskih Novozavjetnih komentara na hrvatskom jeziku obuhvaćeno kompletom od 20 knjiga. Svakako pogledajte stranice na kojima Vam nudimo izbor iz naših izdanja.

Potpuna predanost poslu, našim kupcima i čitateljima, pribavili su nam epitet 'profesionalaca u svom poslu'.
Malen smo tim, ali vrlo dinamičan. Mi znamo što radimo, a Vi znate što trebate. Trudimo se zadovoljiti vaše potrebe i to činimo s užitkom. Vaše zadovoljstvo naša je nagrada.


U današnje vrijeme moderne tehnologije komunikacija je sve lakši i važniji dio poslovne suradnje koja često završava i zajedničkim uspjesima. Ako imate potrebu za izdavanjem knjiga, brošura ili nekog drugog tiskanog materijala na papiru ili nekom drugom mediju možete nas kontaktirati na nekoliko načina.

Više o nama saznajte na našoj web stranici.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 332 381 043 332 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.