Adresa: Glavna 19
40323, Prelog
Telefon:
040 645 033 040 645 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 426 449, 098 888 683 098 426 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.huni-bike-shop.hr
http://www.facebook.com/HuniBikeShopBicikli

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8-19h sub: 8-12h
Djelatnosti: Sportska oprema
Bicikl prodaja, oprema, servis
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: trgovina biciklima, prodaja bicikala, haibike, električni bicikl, winora, ebike, gradski bicikli, cestovni bicikli, dječji bicikli, sinus, xlc oprema, sr suntour, cube, ghost, dema, cinzia, shimano, sram, crank brothers, schwalbe
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Huni Bike Shop d.o.o. je osnovana 01.01.2006. godine kao obiteljsko poduzeće nastalo iz ljubavi prema biciklizmu, prvenstveno brdskom koju je gajila obitelj Hunjak, vlasnici tvrtke.
Od samog početka poslovanja naveća je pažnja posvećena kvaliteti roba iz asortimana, vrhunskoj podršci za svoje kupce te kvalitetnom servisu.
Ovakav je pristup kroz godine postojanja prepoznat od strane mnogobrojnih zadovoljnih korisnika naših usluga, a vjerujte nam da će takav ostati i u godinama koje dolaze.

Vođeni upravo ovim pristupom pomno biramo proizvode koje uvrštavamo u naš asortiman, a to radimo na specijaliziranim sajamskim priredbama diljem Europe te u izravnom kontaktu s proizvođačima dogovaramo sve relevantne detalje bez posrednika. Na ovaj način najbolje možemo kontrolirati kvalitetu roba koje uvozimo, dogovaramo specifične preinake nekih proizvoda kako bismo ih prilagodili našem tržištu te osiguravamo originalne rezervne dijelove i adekvatnu podršku sukladnu svim europskim normama za naše kupce.

Tvrtka je svoj rad započela u adaptiranoj garaži, a zahvaljujući visoko postavljenim standardima i predanosti obitelji Hunjak, Huni Bike Shop danas ima moderno uređenu poslovnicu u  Prelogu gdje je i skladište sa sjedištem tvrtke.

Osim maloprodaje Huni Bike Shop se bavi i veleprodajom bicikala, opreme i dijelova za bicikle. Mi smo generalni ovlašteni uvoznici za sve brendove unutar njemačke Winora grupacije. Winora grupacije je jedna od najvećih tvornica u Njemačkoj sa tradicijom proizvodnje bicikala koja seže u davnu 1914. godinu.


U sastavu Winora grupacije danas se nalaze poznati svjetski priznati brendovi bicikala te oprema i dijelovi BikeParts:
1. Winora
2. Haibike
3. Sinus
4. XLC - dijelovi i oprema


Huni Bike Shop je i generalni distributer za vrhunske komponente SR Suntour. Vilice, pogoni, osovine pogona te amortizeri ovog kvalitetnog proizvođaća sve su češći izbor najpoznatijih proizvođača bicikala što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Naravno, i za njihove proizvode imamo vrhunsku podršku, osiguran stručan servis i originalne rezervne dijelove.

Osim navedenih brandova u našoj ponudi imamo i Cube, Ghost, Dema, Cinzia, Shimano, Sram, Crank Brothers, Schwalbe a u mogućnosti smo Vam nabaviti i sve ostale brendove u razumnom roku.


Huni Bike Shop d.o.o. od svojih početaka njeguje izuzetno dobar odnos sa biciklističkim klubovima u našem okruženju te im pomažemo u organizaciji mnogobrojnih natjecanja, biciklijada, posebnih utrka, u radu s mladim naraštajima, savjetima i na druge načine. Do sada smo sponzorirali i nekoliko vrhunskih vozača biciklima iz našeg asortimana, a namjera nam je nastaviti ovakvom praksom kako bismo svi zajedno promovirali biciklizam kao način života i izuzetno zdrav hobi ali i vrhunski sport.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
040 645 033 040 645 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 426 449, 098 888 683 098 426 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.