Stanovi novogradnja - Čakovec

1 pregleda/dan | Objavljeno: 18.07.2019. 10:46

Prodaju se stanovi u izgradnji na odličnoj i najboljoj lokaciji u blizini centra grada, bolnice i trgovačkog centra Galerije sjever. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnim materijalima (podne pločice, parket, zidne obloge, kupaonske sanitarije, unutarnja stolarija, vanjska stolarija, protuprovalna vrata). Uz stan se može kupiti vanjsko parkirno mjesto i garažno parkirno mjesto. Uz svaki stan ide i spremište u prizemnom dijelu zgrade. Zgrada će biti visokog “A” energetskog razreda te će se moći uzeti “zeleni krediti”. Više detalja potražite na našem webu.

http://www.nekretnine-ktb.hr/nekretnine/stanovi-u-izgradnji-na-odlicnoj-lokaciji-u-blizini-centra-cakovca-i-bolnice-zavrsetak-122018

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
040 363 030 040 363 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 210 570, 098 242 279 098 210 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta