Adresa: Ivana Mažuranića 11
40000, Čakovec
Mobitel:
098 806 339 098 806 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/mobilnamasazabalans/

Radno vrijeme

:
Svakim danom: 10 - 22
Djelatnosti: Masaža
Ključne riječi: sportska masaža - medicinska masaža - klasična masaža - parcijalne masaže - masaža leđa - masaža cijelog tijela - aromaterapeutska masaža - mobilna masaža - raindrop masaža - limfna drenaža - anticelulitna masaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Obrt za masažu Balans otvoren je s ciljem da usluga masaže bude dostupna svima Vama koji zbog nedostatka slobodnog vremena nemate kada i gdje ići na masažu kad to baš Vama odgovara.

Zato smo mi prilagodili svoje radno vrijeme te radimo svaki dan do 22 h i to čak subotom i nedjeljom. Dolazimo u Vaš dom, a Vi time štedite i vrijeme i novac.

Isto tako mislili smo i na sve one kojima je problem ići negdje na masažu zbog nedostatka prijevoza, starije ljude i ljude s određenim invaliditetom koji zbog godina ili zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti negdje izlaziti.

S obzirom da u našoj ponudi imamo i masažu na stolici dostupni smo Vam čak i na radnom mjestu u vrijeme Vaše pauze ili na raznim druženjima kao što su rođendani ili neke druge prigode.

Mislili smo i na sve Vas koji smatrate da je masaža luksuz koji si mogu samo neki priuštiti i zbog toga do sada nikada niste upoznali sve dobrobiti masaže. Naše cijene su prihvatljive i imamo u planu više puta godišnje nagraditi Vas  masažom lica, stopala ili gratis masažom cijelog tijela za naše stalne klijente.

Obratite nam se s povjerenjem i koristite usluge profesionalne masaže u okruženju vlastitog doma.

Pratite nas i na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 806 339 098 806 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.