MojKvart.hr koristi kolačiće („cookie“) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda MojKvart.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija   zatvori obavijest

BALANSIRANJE UZROČNIKA CELULITA

25.07.2011. 05:12

Četiri su glavna faktora odgovorna za nastanak celulita i debljanje:emocionalni,hormonalni,cirkulacijski i toksični.
Protokol dovođenja u balans uzročnika celulita i debljanja provodi se stimulacijom određenih točaka i mjesta na tijelu specifičnim pokretima uz nanošenje posebnih mješavina biljnih ekstrakata,eteričnih ulja i tinktura kao što su:

Hidroglikolni ekstrakt biljke Rhodiola rosea koja suzbija učinke stresa i anksioznosti,potiće oslobađanje beta-endorfina stvarajući tako osjećaj zadovoljstva
.
Vodeni ekstrakt alge Phillacante fibrose koja djeluje protiv morfoloških promjena do kojih dolazi u abdominalnom adipoznom tkivu zbog nedostatka hormona.

Esencijalna ulja sandalovine,mirte,pačulija i muškatne kadulje koja potiću mikrocirkulaciju kože zbog svojih istaknutih svojstava zatezanja i toniranja kože.

Tinktura korjena maslačka koja je odlično sredstvo za čišćenje poznato po velikoj sposobnosti smanjivanja zadržavanja tekućine u tkivima i detoksikaciji.

Da li je celulit bolest?
Da. Stručni naziv za celulit je parcijalna lipodistrofija i treba ga tretirati kao bolest.
Riječ je o promjeni stanica koje se povećavaju i sprečavaju pravilan optok krvi i limfe, čime je otežana opskrba tkiva kisikom, a on je nužno potreban zdravom tkivu.
Ono što vidimo golim okom, neravnu kožu punu oteklina ili naboranu poput narančine kore, posljedica je lošeg optoka tekućina u organizmu.

http://www.slimandfitcentar.hr

Prikaz ostalih popusta