OCIJENI

Tečaj samoobrane

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.03.2024. 12:29

HO SIN SUL ili SAMOOBRANA je splet različitih borilačkih vještina kao što su: Karate, Judo, Kung-fu, Hrvanje, Boks, Taekwon-do, Aikido, Ruska sistema, Jiu-Jitsu, Arnis i mnoge druge borilačke vještine koje nismo ovdje naveli. HO SIN SUL je umijeće borbe na način da se u što kraćem vremenskom razdoblju savlada jedan ili više napadača koji ugrožavaju vas ili nekog drugog.

ZADAĆA I CILJ HO SIN SUL-a ili SAMOOBRANE su zaštita prvenstveno sebe, svoje obitelji, prijatelja i štićenog objekta koji je dat na čuvanje od mogućeg napadača.

Vaša osobna i realna procjena treba li napadača staviti pod željenu kontrolu ili ga onesposobiti za daljnji napad je ključna.

Kod samoobrane se ne gleda način, metoda i pravilo borbe, važno je da se oslobodite od napadača i da zaštitite sebe.

HO SIN SUL se uvježba protiv napadača koji se služe različitim oružjima kao što su: pištolj, nož, palica, bokser i razni drugi predmeti koji vas mogu ozlijediti ili ubiti.

NAPOMENA: Svatko tko radi SAMOOBRANU mora biti maksimalno uvježban i siguran kod izvođenja svoje tehnike protiv jednog ili više napadača. Od izvođača samoobrane traži se koncentracija, preciznost, snaga, tehnička savršenost izvedbe i samokontrola jer se bez tih elemenata ne može postići željeni rezultat.

HO SIN SUL ili SAMOOBRANA ili neka druga borilačka vještina u DIDAKTIČKOM pogledu su milijunsko ponavljanje nekog željenog udarca i tako dolazimo do vještine i usavršavanja.

Osim fizičkog razvoja, naglasak je i na kognitivnom razvoju kroz procjenu situacije, razradu taktike i djelovanja.

Program vodi Ivica Cvetković. Ivica Cvetković vrhunski je poznavatelj tehnike samoobrane te je znanje prenosio naraštajima kao instruktor u vojnoj policiji te kao izbornik hrvatske vojne taekwondo reprezentacije.

https://www.tkd-susedgrad-sokol.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI