OCIJENI

Natjecateljsko taekwondo

2 pregleda/dan | Objavljeno: 15.04.2024. 16:26

Poseban grupni i individualni program za najkvalitetnije i najtalentiranije sportaše s ciljem ulaska u reprezentaciju i postizanja vrhunskih rezultata. Predviđen je za sve one koji se žele baviti dinamičnim, brzim i atraktivnim sportom te koji se žele natjecati u disciplinama sportske borbe i formi.

Ovaj program priprema i stvara vrhunske sportaše koji će osvajati medalje na najvećim sportskim natjecanjima kao što su Olimpijske igre, Svjetska i Europska prvenstva, Univerzijade, Svjetski kupovi… Glavna aktivnost kojom trenerski kadar kluba želi razviti svoje sportaše je sustavan, stručan i pedagoški proveden taekwondo trening. Također, uzrasna podjela, male grupe i/ili individualan rad u kojima se provode kvalitetno osmišljeni i pravilno planirani, programirani i provedeni taekwondo treninzi, domaća i inozemna natjecanja, zimske i ljetne pripreme, psihološka priprema i sl. su metode kojima se stimulira sportska forma i sustavan razvoj svih sportaša.

https://www.tkd-susedgrad-sokol.hr/programi/natjecateljski-taekwondo

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI