OCIJENI

Kožne bolesti šape - Pododermatitis - liječenje K-laserom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 27.03.2016. 09:54

Od sada, za kožne probleme na šapama Vaših ljubimaca, ne trebate se pomiriti sa sudbinom da mora biti tako. Pas ne mora s time živjeti cijeli život, mi imamo rješenje za šape Vašeg ljubimca.
K-laser IV generacije je sigurno, bezbolno i vrlo ugodno rješenje sa fantastičnim brzim rezultatima. Ljubimcu se uklanja trenutna bol a to znači, ako su šape u pitanju, ne štedi nogu i hoda normalno.
Upala kože nogu može biti lokalizirana na cijelu šapu ili samo pojedini dio pa se dijele na:
• pododermatitisi sa lokalizacijom na mekušima
• pododermatitis sa lokalizacijom na noktima i korijenu nokta
• pododermatitis koji se manifestira intenzivnim svrbežom šapa i
• pododermatitisi sa lokalizacijom u interdigitalnom području
Našem pacijentu (na slici) dijagnosticiran je pododermatitis sa lokalizacijom na mekuši. Primjetno je prekomjerno zadebljanje, pucanje mekuši, ljuštenje a kod nekih slučajeva zabilježeni su i čirevi.
Nakon samog jednog tretmana, pacijent se oslanja na prije bolnu šapu, ne štedi nogu, normalno hoda. K-laser djeluje i analgetski.
Zima je pred nama, njega šapa je vrlo važan čimbenik u održavanju zdravlja psa. Ukoliko ste već sada primjetili neke promjene, slobodno nam se obratite i zakažite termin.

happyvet.hr/k-laser

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI