OCIJENI
popust 5%

Pavao Brajša, UMIJEĆE SNALAŽENJA POMOĆU ENEAGRAMA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.06.2016. 14:30

Redovna cijena: 140,00 kn
Internet cijena: 133,00 kn
Uštedjeli ste: 7,00 kn

Opis
Knjigom Umijeće snalaženja Pavao Brajša zaključuje niz djela koja su bila posvećena različitim životnim umijećima. Na temelju svog bogatog psihoterapeutskog iskustva i iskustva u održavanju komunikoloških seminara, autor polazi od činjenice da je iznalaženje rješenja u problematičnim situacijama također vještina koju treba dobro naučiti i uspješno raditi, a ne poput noja zabijati glavu u pijesak i živjeti u iluziji da je kvaliteta naših života neovisna od naše sposobnosti snalaženja.
U učenju te vještine mogu nam pomoći eneagrami. Eneagrami nude i omogućuju upoznavanje i stjecanje jednoga od umijeća životnoga snalaženja. Riječ je o drevnim uputama koje svoj korijen imaju u filozofskom i religijskom iskustvu. Brajšina knjiga Umijeće snalaženja izvrstan je priručnik eneagrama te zaključni i možda ključni zaglavak u nizu djela o umijećima.

http://www.dominovic.hr/Artikl/UMIJECE-SNALAZENJA-POMOCU-ENEAGRAMA.html?q=cGdcMTQ5LHByXDY5NDg4

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI