OCIJENI
popust 10%

Guillermo Del-Toro, Chuck Hogan VRSTA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2016. 10:20

Opis
Zrakoplov Boeing 777 slijeće u newyoršku zračnu luku JFK i rula po pisti… sve dok se odjednom ne zaustavi u mjestu. Na svim su prozorima spušteni poklopci. Sva su svjetla pogašena. Svi komunikacijski kanali su isključeni. Terenske ekipe ne znaju što se zbiva, ali uzbunjen je Centar za kontrolu zaraznih bolesti. Poziv prima dr. Ephraim Goodweather, njihov voditelj ekipe za brza djelovanja koja istražuje biološke prijetnje, i ulazi u zrakoplov. Od onoga što će tamo ugledati smrznut će mu se krv u žilama.

U zalagaonici u Španjolskom Harlemu bivši profesor Abraham Setrakian zna da se nešto zbiva.I zna da je kucnuo čas, da je rat pred vratima, jer na ulice New Yorka stigla je vrsta virusa za koju samo on zna - vampirska vrsta.

Guillerma del Tora ne treba posebno predstavljati ljubiteljima žanrovske fantastike - ali one filmske.Za svoj prvi izlet u spisateljske vode del Toro je za suradnika odabrao cijenjenog američkog romanopisca Chucka Hogana, što se pokazalo kao pobjednička kombinacija. Britki, hrabri i inventivni, romani iz trilogije Vrsta jedan su od najoriginalnijih prinosa vampirskoj mitologiji posljednjih godina, koji će zauvijek promijeniti vaše gledanje na zaraze i na vampire.

Redovna cijena: 39,90 kn
Internet cijena: 35,91 kn
Uštedjeli ste: 3,99 kn

https://www.dominovic.hr/Artikl/VRSTA.html?q=cGdcMTc2LHByXDYzNTU3

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI