OCIJENI
popust 25%

POGODNOST U RUJNU!

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.09.2015. 20:40

25% popusta na tumorske biljege CA 125 i CEA!

U svakodnevnom životu, nažalost svjedoci smo sve većeg broja oboljelih od različitih vrsta tumora. Smrti od malignih tumora druge su iza vaskularnih bolesti, te je procijenjeno da će 45% muškaraca i 38% žena razviti karcinom u svome životu. Karcinom se razvija obično bez simptoma zbog čega je otežano postavljanje rane dijagnoze. Ipak, redovite kontrole ponekad mogu spriječiti najgori mogući ishod.
Što su tumorski biljezi (markeri)?
To su tvari koje stvaraju tumorske stanice, izlučuju se u tjelesne tekućine i njihove se koncentracije mogu određivati u krvi. Kao dodatne pretrage u sklopu onkološke obrade bolesnika, mogu pomoći u postavljanju pravilne dijagnoze.
U mjesecu rujnu laboratorij Latebra nudi Vam 25 % popusta na tumorske biljege CA 125 i CEA. CA 125 je izborni biljeg za pomoć u dijagnosticiranju karcinoma jajnika i praćenje bolesnica nakon operacije i terapije, a nastaje i u nekim benignim bolestima. CEA može upućivati na moguću prisutnost karcinoma debelog crijeva.
CA 125 puna cijena je 130,00kn s 25% iznos je 97,50kn
CEA puna cijena je 130,00kn s 25% iznos je 97,50kn

www.laboratorij-latebra.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI