OCIJENI

MJERENJE VITAMINSKO-MINERALNOG STATUSA

0 pregleda/dan | Objavljeno: 09.07.2011. 10:36

Uz svakodnevno savjetovanje o vitaminsko-mineralnim dodacima prehrani, nudimo vam i besplatno određivanje vitaminsko-mineralnog statusa, u suradnji s Nutrigrupom, koje će se održati u našoj ljekarni Lipa na Malešnici 11.07.2011. od 9-15 sati.
Zasniva se na neinvazivnoj, potpuno bezbolnoj i sigurnoj metodi, a provodi se pomoću uređaja Orgavit. Tom se metodom individualno određuje status vitamina, minerala, antioksidansa i omega masnih kiselina mjerenjem elekrtičkog otpora akupunkturnih točaka, koje se nalaze u području lica, vrata i trbuha, a mjeriti se mogu i djeca. Na temelju nalaza i razgovora određuje se ciljano uzimanje dodataka prehrani da bi se vratila ravnoteža vitamin i minerala u organizmu u cilju općeg poboljšanja zdravlja.

Mjerenje obuhvaća savjetovanje te preporuku o uzimanju dodataka prehrani i po mogućnosti traje do 20 min.

Svoj termin rezervirajte na 01/ 3730 171.

Nutrigrupa je tvrtka smještena u Zagrebu. Ekskluzivni su uvoznici i distributeri vodeće američke kompanije NOW Foods.
Od svojih početaka pa do danas NOW® se od obiteljske trgovine zdrave hrane razvio u svjetskog proizvođača vrhunskih dodataka prehrani, prehrambenih proizvoda, prirodne kozmetike te dodatne literature. NOW je skraćenica za Natural, Organic, Wholesome – Prirodno, Organsko, Zdravo.
To su vrijednosti koje je tvrtka uspjela održati od svojeg osnutka pa sve do danas.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI